Què fa Cristóbal Martell al Barça?

L'advocat Cristóbal Martell.
L'advocat Cristóbal Martell.

L’advocat penalista més famós de Barcelona està a totes les salses judicials del Barça. Cristóbal Martell porta la defensa de Leo Messi en el cas de suposat frau fiscal, també defensa el Barça pel cas Neymar, però, sorprenentment, gràcies a aquest advocat, l’empresari Jaume Roures va bastir l’acusació contra Sandro Rosell per presumpte espionatge.

El novembre de 2011, Cristóbal Martell i el també advocat Bernat Antràs es van reunir amb Robert Cama, un expert informàtic que treballava al mateix temps per a una ampresa de Rosell i per una altra de Roures. Suposadament, Cama va reconèixer davant dels dos advocats que havia filtrat correus electrònics de Roures a Rosell, precisament en uns moments en que es negociaven els drets audiovisuals del Barça. No obstant, en el judici que es va fer aquest dimarts, Cama ho va negar davant el jutge i va declarar que l’havien “coaccionat”.

Cristóbal Mártell també havia defensat Josep Lluís Núñez i al seu fill en el cas Hisenda i, després, va col·laborar en l’acusació a Sandro Rosell, un altre expresident del Barça.

En l’anterior junta de Josep Maria Bartomeu, alguns directius van posar en dubte les gestions de Martell i van demanar que se l’apartés del cas Neymar. L’argument és que tenia tanta feina amb el cas Pujol, que no tenia temps de preparar com calia la defensa del Barça. Els dos casos se seguien en el mateix jutjat de l’Audiència Nacional.

Precisament, el directiu que liderava l’oposició a Martell va acabar fora de la junta. Aquest era Toni Freixa, que va fer el possible per apartar Martell del Barça. Segons s’explica, Toni Freixa encara se la té jurada. No perd cap oportunitat per deixar-lo a parir. Freixa va proposar la contractació de l’advocat Pau Molins, però Bartomeu va preferir Martell. Curiosament, Pau Molins és l’advocat defensor de Rosell en el suposat cas d’espionatge a Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides