Retorn dels Sumarroca al jutjat

Declaren el 13-14 d'abril pels suposats suborns de Teyco a l'exalcalde de Torredembarra
Masagué (CDC)
Masagué (CDC)

El jutge que instrueix el cas del 3% al jutjat número 1 d’El Vendrell a citat a declarar d’aquí a una setmana tres membres de la família Sumarroca amb relació als suposats suborns que va pagar aquest clan a les empreses de l’exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué.

Entre el 13 i el 14 d’abril hi desfilaran, segons avança Vozpópuli, Jordi Sumarroca, exconseller delegat de Teyco, la seva cosina Susanna Sumarroca i el seu oncle Joaquim Sumarroca, qui és germà de Carles Sumarroca Coixet, persona molt propera a Jordi Pujol i un dels fundadors de Convergència. També declararan com a investigats, la denominació actual dels imputats, l’exalcalde Masagué i l’arquitecte Jaume Vila Fontcuberta.

En el punt de mira de la Justícia hi ha 1,4 milions d’euros presumptament pagats a Masagué. Segons els Sumarroca, corresponen a negocis particulars no relacionats amb la condició de batlle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides