Villarejo talla amb Podemos perquè no s’ha investit Sánchez

"L'objectiu és fer fora Rajoy i haurien d'abstenir-se"", declara l'exfiscal a 'El País'
Título de la imagen
Título de la imagen

Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal anticorrupció i un dels cinc primers càrrecs electes de Podemos, ha anunciat que talla amb la formació encapçalada per Pablo Iglesias perquè no ha fet possible la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol.

L’exdiputat al Parlament Europeu ha explicat a El País que trenca perquè discrepa de l’estratègia desplegada pel partit després de les eleccions del passat 20 de desembre. Assenyala, en aquest sentit, que “Jo només vull que Mariano Rajoy se’n vagi al carrer per fer un altre tipus de polítiques, no que hi hagi noves eleccions i seguim així”.

Qui ha de cedir més en una negociació és qui té menys vots i menys escons i és Podem qui està en aquesta situació, amb el 20,6%, i és tercera força al Congrés”, troba.

Jiménez Villarejo assegura que va comunicar que apostava per l’abstenció a Pablo Iglesias, però diu que no va rebre cap resposta. Retreu al líder de Podemos un to “arrogant i aspre” en el debat d’investidura i culpa al partit d’haver adoptat una actitud “intransigent” en les negociacions amb el PSOE.

Així mateix, destaca, pel que fa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre, que Catalunya Sí que es Pot, la candidatura impulsada per Podem, va fer “una campanya pèssima” i recorda que va obtenir “pitjors resultats que Iniciativa per Catalunya en les anteriors eleccions”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides