CatDem té els dies comptats

Fonts properes a la fundació convergent, esquitxada pels casos del Palau i del 3%, en preveuen la desaparició
Título de la imagen
Título de la imagen

Sigui per liquidació o per alguna mena d’absorció per part de la nova Convergència, CatDem té els dies comptats: fonts d’El Mundo properes a aquesta fundació convergent esquitxada pels escàndols de corrupció del Palau de la Música i del 3% asseguren que desapareixerà com se la coneix ara, per bé que tot depèn del procés de refundació en curs que lidera Artur Mas.

CatDem, de moment, es traslladarà a la nova seu central de CDC, al carrer Provença de Barcelona. Fonts oficials de CDC citades pel mateix diari negaven que la fi de CatDem sigui imminent, però de moment deixa de tenir seu pròpia.

De la refundació de CDC no només penja CatDem, també el nom del partit. L’actual director de CatDem, Joaquim Colominas, no ha ofert més explicacions sobre els canvis, explica El Mundo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides