Revelen que Panrico va untar CCOO i UGT

Els acords es van posar per escrit a partir del 2011, exposa 'OKdiario'
Protesta Justícia
Protesta Justícia

Panrico va pagar diners a CCOO i UGT perquè amansissin els treballadors, publica OKdiario aquest divendres, citant el contingut de documents on es van plasmar per escrit, a partir del 2011, aquests acords entre l’empresa i els sindicats.

Les federacions agroalimentàries dels dos sindicats, així doncs, foren untades per assegurar la pau social dins la companyia que comercialitza els populars Donuts, revela el mateix diari digital, que especifica que entre els anys 2007 i 2010 Panrico va abonar factures per despeses d’assessorament que van oscil·lar entre els 12.000 i els 30.000 euros.

Posteriorment, quan el fons de capital risc Oaktree va adquirir el 80% de les accions de Panrico, l’any 2011, la companyia va posar els acords amb UGT i CCOO per escrit, exposa OKdiario, que descriu que un acord amb CCOO incloïa el pagament de 30.000 euros anuals per “diverses despeses de gestió” per l’activitat representativa de la companyia -inclosos estudis i informes-, així com l’exempció de la prestació de serveis laborals per a dos treballadors perquè exercissin de delegats institucionals.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari