Pífia i nova derrota parlamentària de JxS

L'endemà de perdre la votació sobre ATLL, CDC i ERC ajuden a instar al Govern a pagar 1.600 euros/any per plaça d'escola bressol
marta rovira
marta rovira

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha perdut per segon cop una votació al Parlament de Catalunya. Després que aquest dimecres no ha pogut evitar que una majoria de la cambra instés a retirar a Acciona la concessió d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL), aquest dijous, per error, s’ha manifestat a favor d’instar al Govern de la Generalitat a pagar 1.600 euros anuals per cada plaça d’escola bressol municipal.

L’error en marcar el sentit del vot correspon a la portaveu de JxS, Marta Rovira, que ha declarat que “assumeixo la responsabilitat i vull deixar clar que el posicionament no era favorable”. Dels 62 diputats de l’aliança de CDC i ERC, només 12 han rebutjat el citat punt.

La CUP ha estat clau novament perquè JxS perdés les votacions en matèria escolar en aquesta sessió parlamentària. La cambra ha instat el Govern a reconsiderar el tancament de les línies de l’escola pública que es preveien el curs vinent, a no suprimir-ne unilateralment i a mantenir les línies en el procés de preinscripció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides