Qui apunta que el CNI ha influït en la vaga de TMB?

tmb cgt
tmb cgt

El columnista del diari El Món Víctor Alexandre creu que els “dos-cents agents del CNI que el govern espanyol va enviar a Catalunya l’any 2013, arran del Procés independentista” han de tenir “alguna missió a complir” a casa nostra, i apunta que es dediquen a atiar els conflictes laborals i socials, com el que va desembocar en la vaga dels treballadors del Metro de Barcelona, convocada coincidint amb la celebració del Mobile World Congress (MWC).

L’escriptor considera, en l’article publicat aquest 28 de febrer, que “hi ha efectes que només es poden aconseguir en una [setmana] de concreta”, per la via d’exacerbar els conflictes.

Alexandre sosté que “si fóssim ells i penséssim com ells”, “faríem el que ells han fet sempre: que se consiga el efecto sin que se note el cuidado“.

Assenyala que “infiltraríem els nostres talps en els partits, en els sindicats, en els comitès sindicals i en les coordinadores de gremis específics -realment curiós que un sector més aviat sobiranista, com el de les farmàcies, es plantés a Barcelona, davant el gestor, i no a Madrid, davant l’espoliador- i aprofitaríem determinats conflictes polítics o laborals per sembrar-hi la zitzània, manipular els treballadors, enardir tensions, extremar posicions o agullonar reivindicacions que transmetessin una imatge negativa de Catalunya i del seu govern. Una imatge com més caòtica millor que semblés pròpia d’un país bananer. Per exemple, col·lapsant Barcelona“.

“Faríem que la presidenta de la Comunidad de Madrid -morta d’enveja, tot s’ha de dir- demanés el Mobile per a la Villa y Corte i aturaríem els metros i els autobusos, especialment la nova línia de metro a l’aeroport, durant tots els dies del MWC, per generar-hi un desori i un enuig generalitzats que embrutessin el nom de Catalunya en les cròniques que els corresponsals i enviats especials fessin arribar als seus països”, afegeix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides