CDC, Osàcar i Millet, a judici pel cas Palau

L'Audiència de Barcelona rebutja els últims recursos i apunta un desviament de fons "molt considerable" de Ferrovial cap a Convergència
daniel osacar
daniel osacar

Els últims recursos presentats per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), l’extresorer del partit Daniel Osàcar i diversos empresaris no han reeixit i l’Audiència de Barcelona ha enviat a judici el cas de l’espoli del Palau de la Música, en el qual hi ha 16 acusats, entre ells el mateix Osàcar, l’expresident del Palau Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull.

En l’acte conegut aquest dimarts, l’Audiència manté Convergència com responsable civil a títol lucratiu basant-se en l’existència de documentació, arxius informàtics i notes manuscrites que “permeten inferir, almenys de forma indiciària, l’existència d’un desviament de fons molt considerable de Ferrovial al partit”, fundat per Jordi Pujol i liderat per Artur Mas.

En el punt de mira de l’Audiència hi ha les obres de la línia 9 del metro de Barcelona, la Ciutat de la Justícia, un pavelló a Sant Cugat del Vallès i una séquia de l’Ebre.

Durant els pròxims dies, la Fiscalia i les acusacions particulars hauran de formular escrits d’acusació, de sobreseïment o de sol·licitud de diligències addicionals.

La investigació es va tancar el passat mes de juliol, sis anys després de l’escorcoll d’aquesta institució, quan el quart instructor del cas va dictar l’obertura de judici oral.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari