Quins diputats de JxS estan decebuts?

germa bel jxs campanya elecc
germa bel jxs campanya elecc

Els economistes Oriol Amat i Germà Bel, que van anar com a independents “estel·lars” a les llistes de Junts x Sí, no amaguen la seva decepció. Comptaven que, gràcies al seu dens currículum acadèmic i al seu coming out independentista, serien nomenats consellers del govern de la Generalitat. Oriol Amat, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, es postulava com a conseller d’Economia i Hisenda i Germà Bel, catedràtic de la Universitat de Barcelona, per a Territori i Sostenibilitat.

Al final, s’han quedat amb un pam de nas. Com a premi de consolació, Oriol Amat és president de la comissió parlamentària de la Sindicatura de Comptes i Germà Bel, de la de Medi Ambient i Sostenibilitat. Segons el web del Parlament, ambdós han renunciat a percebre el sou que els correspon com a diputats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides