La infanta Cristina se separa de La Caixa

Deixa l'entitat, en principi fins al final del judici del cas Nóos, renunciant al seu sou
cristina borbo
cristina borbo

La infanta Cristina de Borbó, immersa actualment en el judici del cas Nóos, ha acordat amb La Caixa gaudir d’un permís fins que es resolgui la seva situació als jutjats. La germana del rei d’Espanya, informa OKdiario, no treballarà ni percebrà el seu sou fins al 30 de juny, quan està previst que conclogui el judici, en el qual està acusada de dos delictes fiscals comesos, presumptament, els anys 2007 i 2008.

Segons la mateixa informació, signada per la periodista del cor Paloma García-Pelayo, el president de La Caixa, Isidre Fainé, es va emprenyar d’allò més quan va saber que el cas Nóos empastifava la Infanta i va trucar Josep Cusí, amic del rei, perquè expliqués Joan Carles I de Borbó que no podia mantenir la seva filla Cristina en el seu lloc de treball. “Estava sobrepassat i poc disposat a suportar la imputació de la seva directora de l’Àrea Internacional”, segons una font referida per la mateixa periodista, quant a la imputació de la infanta Cristina coneguda el 2013.

La decisió definitiva de La Caixa sobre el futur professional de Cristina de Borbó depèn, en qualsevol cas, del desenllaç del judici, exposa OKdiario.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides