Presidència prepara la menjadora

El DOGC publica la convocatòria de subvencions directes als mitjans de comunicació
neus munté 19-1-2016
neus munté 19-1-2016

Seguint la línia del Govern d’Artur Mas, l’Executiu de Carles Puigdemont ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), sense modificacions remarcables a les bases, la convocatòria de les subvencions directes que atorga als mitjans en suport paper editats en català o aranès.

Aquesta menjadora, menada pel departament de la Presidència que encapçala la consellera Neus Munté, es justifica oficialment per la defensa de “l’espai català de comunicació” en un context marcat per les retallades pressupostàries, l’emergència social i les dificultats financeres de la Generalitat.

Pel que fa al termini de presentació de sol·licituds de subvenció, s’establirà en una convocatòria que es publicarà en el DOGC.

La regadora d’Homs
El 2015, con Francesc Homs al capdavant de Presidència, el mitjà de comunicació imprès més ben regat per aquestes subvencions estructurals fou La Vanguardia (810.719,99 euros), seguit per El Periódico (463.987,34), El Punt Avui (457.496,32 euros), i l’Ara (313.495,25). Les següents posicions en el rànquing dels més ben subvencionats les ocupaven els diaris locals en català més potents: Regió 7 (147.484,23 euros), Segre (147.110,64 euros) i Diari de Girona (146.192,25 euros).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides