La CGT contraataca amb xifres Colau i la cúpula de TMB

L'alcaldessa revela el sou mitjà dels treballadors i aquests, l'increment salarial dels alts directius
tmb cgt
tmb cgt

La CGT ha replicat l’alcaldessa Ada Colau, que ha revelat que el sou mitjà dels empleats del metro de Barcelona és de 33.000 euros anuals (i el mínim, de 29.000 euros), tornant a denunciar que els alts directius de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), durant un període de quatre anys de congelació salarial en la plantilla, s’han beneficiat d’un increment salarial del 14,27%.

Segons aquest sindicat, la massa salarial del “personal de conveni” (3633 persones el 2014) ha disminuït en 3,51 milions d’euros (un 0,26% de reducció mitjana), mentre que la massa salarial del personal directiu (313 l’any 2014) ha crescut en 1,42 milions d’euros (increment mitjà del 14,27%).

Aquests representants dels treballadors, a més, rebutgen les xifres aportades per Colau, qui va fer un intent de darrera hora per evitar que la vaga dels treballadors del metro coincidís amb la celebració del Mobile World Congress a la capital catalana.

Des d’UGT, d’altra banda, s’assenyala com a sorprenent el fet que ni l’alcaldessa Colau ni la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, hagin revelat els sous dels directius en nom de la transparència, en un context marcat per la precarietat de la plantilla.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari