El director d’informatius puja a la direcció de TV3

Jaume Peral va menar la comunicació de la TV pública i Catalunya Informació
jaume peral
jaume peral

El substitut al capdavant de TV3 d’Eugeni Sallent, l’alt càrrec més ben remunerat per la Generalitat de Catalunya, serà el periodista Jaume Peral, que ha exercit com a cap d’informatius del principal canal públic català durant l’etapa de Sallent com a director (2012-2016).

Peral (Figueres, 1960) té una llarga trajectòria en mitjans audiovisuals i radiofònics, en la qual destaquen la seva etapa com a cap de comunicació de Televisió de Catalunya, la coordinació de Catalunya Informació i la seva condició provisional de director de Catalunya Ràdio, el 2002. Així mateix, fou redactor del programa Parlament.

Segons algunes informacions, CDC i ERC havien acordat mantenir Sallent en el càrrec si ell ho acceptava. Però l’últim director de TV3 havia anunciat les darreres hores que plegava després de quatre anys: “Final d’una etapa, gràcies a tots els que m’heu acompanyat. Content i satisfet de la feina feta. Visca TV3!”, ha escrit a Twitter.

El nomenament de Peral com a nou director està previst per aquest dimecres, quan s’espera que els consellers del Consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) nomenats pels partits que menen la Generalitat imposin la seva majoria en la votació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides