La Guàrdia Civil deté i deixa lliure Alfonso Grau

Els agents han escorcollat el domicili de l'exmà dreta de Rita Barberà, investigat per suborn
alfonso grau
alfonso grau

Alfonso Grau, exvicealcalde de València, ha estat detingut aquest dilluns per agents de la Guàrdia Civil en el marc de l’operació Taula. Desenes de persones estan sent investigades amb relació al cas Imelsa, entre elles regidors, exregidors, assessors i exassessors del PP valència. Pel que fa a Grau, que s’ha negat a declarar, se l’investiga per un delicte continuat de suborn i efectius de la Guàrdia Civil han escorcollat el seu habitatge. 

L’exnúmero dos de Rita Barberà ha assegurat que mai ha blanquejat capitals i ha afirmat que si es va produir alguna irregularitat a l’Ajuntament de València, l’exalcaldessa n’havia d’estar al cas. “Que cadascú aguanti la seva creu”, va dir encara no fa un mes.

Estava previst que l’exnúmero dos de Rita Barberà, que està sent jutjat pel cas Nóos, fos traslladat a un quarter de la Guàrdia Civil un cop s’hagués enllestit l’escorcoll, però finalment ha quedat en llibertat. La jutgessa instructora investiga si es van cometre irregularitats en una adjudicació de l’Ajuntament de València a Urbano Catalá, empresari que mena Viajes Transvía Tours, que també ha estat arrestat. Es tracta d’una actuació iniciada arran de l’operació contra el PP de València.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides