Homs recull el guant

Declararà voluntàriament pel 9N, com li ofereix el TSJC
homs 19 maig 2015
homs 19 maig 2015

L’exconseller de la Presidència i exportaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, accepta declarar voluntàriament en seu judicial sobre l’organització de la consulta del 9N, cas en el qual es troben imputats l’expresident Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera i actual diputada Irene Rigau.

El cap de files de Democràcia i Llibertat, la marca convergent a Madrid, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “tot el que vam fer el 9N, era perfectament legal i responia a un mandat del poble de Catalunya”, i ha afegit que “Tot el que sé és a través de la premsa i de la manera informal” i que “A mi no se m’ha comunicat cap interlocutòria”, com ja havia escrit hores abans a Twitter.

La Fiscalia va proposar al TSJC la imputació d’Homs perquè entén que va impulsar la celebració de la consulta suspesa pel Tribunal Constitucional. Homs, en tant que diputat del Congrés, només pot ser imputat pel Tribunal Suprem, per bé que el jutge que instrueix el cas del 9N li ofereix que demani diligències i ha d’avançar tant com pugui en les seves indagacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides