Salvem l’Empordà alerta d’irregularitats al nou El Bulli

La plataforma reclama una inspecció de les obres
bulli maqueta
bulli maqueta

IAEDEN-Salvem l’Empordà sospita que s’estan cometent “irregularitats greus” en les obres d’ampliació d’El Bulli, per la qual cosa reclama a l’Ajuntament de Roses i a la Generalitat de Catalunya que s’aturin els treballs i s’efectuï una inspecció.

Segons explica aquesta entitat, van rebre avisos de diverses persones que trobaven que les obres eren excessives i van sol·licitar al Consistori de Roses el projecte relacionat amb la llicència per a l’ampliació del 20% del restaurant de Ferran Adrià. Un cop han visitat la zona, publica el Diari de Girona, observen que hi ha “una alteració de l’espai que no queda reflectida en la llicència d’obres”.

Salvem l’Empordà exposa que “el tractament de la parcel·la” és absolutament aliè “al fet que es troba dins una figura de protecció molt important del Parc Natural” i apunta, a més, que s’estarien efectuant obres sense permís ni avaluació ambiental.

Aquesta entitat veu preocupant que “els canvis importants sobre el terreny són evidents i visibles, però el promotor encara ha de presentar la informació més actualitzada i definitiva del projecte”, segons la resposta que van rebre l’11 de gener de l’Ajuntament de Roses, que recull el Diari de Girona.

Des que la tramitació de la llei a la mida d’ElBulliFoundation fou suspesa, s’han executat algunes obres, com les que amoïnen Salvem l’Empordà, però la part essencial del projecte, que pretenia efectuar una ampliació de més del 20% (el límit legal) i té els ecologistes en contra, es troba congelada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides