Els treballadors del Metro mantenen la vaga durant el MWC

Rebutgen l'oferta de TMB sobre el conveni col·lectiu
treballadors metro
treballadors metro

La proposta de la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està “molt allunyada” de les reivindicacions dels treballadors del Metro de Barcelona, que han decidit rebutjar-la per unanimitat i mantenir la vaga que coincidirà amb la celebració del Mobile World Congress (MWC).

Després de la reunió d’aquest dijous al matí de l’assemblea del Metro de Barcelona, resta una altra que té lloc a la tarda en la qual es preveu que els treballadors que no han assistit a la primera confirmin la decisió.

La proposta de TMB sobre el conveni col·lectiu incloïa la conversió de 250 persones de contractat temporal a indefinit fins al 2020, han explicat fonts sindicals, i un incrementa salarial lineal de l’1%, que la plantilla troba insuficient.

Des de la CGT, el sindicat amb més pes al comitè d’empresa, es remarca el rebuig que ha generat les paraules de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, que va assegurar que els treballadors no havien perdut poder adquisitiu.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari