Quin membre del CAC ha rebut una pluja d’insults?

sirera
sirera

Daniel Sirera, nomenat membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) a proposta del PP, s’ha endut una cataracta d’insults dels haters independentistes que pul·lulen per Twitter. Arran de la mort de Muriel Casals, el president del CAC, Roger Loppacher, va emetre un comunicat de condol que no va agradar a Daniel Sirera, que no va ser consultat. I va piular: “Me sorprende que el Consell Audiovisual diga que Casals luchó por los derechos de Cataluña. Luchó por algunos catalanes. DEP, pero Loppacher no hables por mí“.

La resposta a aquesta piulada ha estat fulminant per part de l’univers tuiter independentista. “Ets un idiota”, “Ets un miserable, un fill de puta amb totes les lletres”, “Roï, mediocre, mala persona”, “Ets un colonitzador i genocida cultural”, “Quanta misèria humana”… són algunes de les “carícies” que ha rebut Daniel Sirera a través de Twitter. Formar part del 53% de catalans que no van votar per Junts x Sí i la CUP a les passades eleccions del 27-S té, de vegades, aquests inconvenients.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides