Quin periodista abomina de TV3?

alfons quinta
alfons quinta

El primer director general de la televisió catalana, Alfons Quintà, nomenat l’any 1983 per Jordi Pujol. En un article publicat al Diari de Girona, aquest periodista denuncia la manipulació política que, en la seva opinió, s’ha produït arran de la mort de la seva amiga Muriel Casals, que, recorda, va ser membre del consell d’administració de la Corporació Catalana de RTV en representació del PSUC. En parlar de TV3, Alfons Quintà afirma: “Ara sento vergonya per haver tingut a veure amb aquella televisió”.

Alfons Quintà era el corresponsal del diari El País, des d’on va destapar els problemes financers del grup Banca Catalana, just abans que petés. Per això, va sorprendre molt el seu fitxatge per Jordi Pujol com a primer director general de TV3. Aquesta decisió es va interpretar com una operació per “comprar” el silenci d’aquest periodista “enemic”. Després d’abandonar TV3, Alfons Quintà va reincidir assumint la direcció del diari El Observador, impulsat per Lluís Prenafeta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides