El Govern defensa la continuïtat de Rosell

El conseller Mundó assenyala que, fora de l'executiva d'Infraestructures, l'exdirector imputat ja no administra
rosell infraestructures
rosell infraestructures

Carles Mundó, conseller de Justícia, és el primer membre del Govern de la Generalitat que ha reaccionat a les informacions publicades per El Mundo sobre la reubicació de l’exdirector d’Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell, qui ara s’encarrega d’un projecte destinat a actuacions internacionals, investigació i innovació dins del mateix organisme, va publicar aquest diari.

El conseller defensa, quant a la reubicació, que “es va prendre la decisió que corresponia” i, pel que fa a la continuïtat de Rosell en el principal licitador d’obra pública de Catalunya, diu que ara ja no pot “administrar béns públics” ni adopta decisions executives.

L’actual situació de Rosell, imputat en el cas del 3%, no canviarà, almenys, fins que no s’enllesteixi la investigació interna sobre les suposades irregularitats comeses com a número dos d’Infraestructures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides