S’acaba el circ de Mediapro i TV3

Movistar TV té la Fórmula 1 en exclusiva a Espanya
bernie ecclestone
bernie ecclestone

Les retransmissions en obert de la Fórmula 1 a Catalunya, ofertes per TV3 gràcies als diners públics, ja són història després de 19 anys, els darrers dels quals marcats per la crisi econòmica i per les dificiltats financeres de la Generalitat de Catalunya i de la cadena pública catalana.

Movistar TV emetrà en exclusiva la competició a Espanya a partir d’enguany, gràcies a l’acord que ha assilit amb Formula One Management, el conglomerat de companyies promotores del ‘circ’ de la Fórmula 1 que encapçala Bernie Ecclestone.

Mediapro ha estat el gran beneficiat econòmicament de l’interès en la F1 per part de TV3, que ha desemborsat diners públics durant anys tot i que altres cadenes també retransmetien les carreres en obert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides