Com s’ho passa pipa David Madí?

david madí
david madí

Anant a caçar a la gran finca que tenen Sol Daurella i el seu marit Carles Vilarrubí, vicepresident institucional del Barça, a Andalusia. Ja se sabia que el president del consell assessor d’Endesa i vicepresident senior d’Applus (entre d’altres càrrecs), David Madí, és un “predador” en el món dels negocis i de la política, però ara també ha traslladat aquesta pulsió a la cacera d’animals, com explica ell mateix als seus amics.

Sol Daurella i Carles Vilarrubí, malgrat la seva febre catalanista, disfruten de la propietat d’importants finques a Andalusia. A banda de la cacera, també es dediquen al negoci de la producció d’oli, amb la marca Summ, en la finca La Alquería que tenen a Cadis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides