Revolta de tècnics a Infraestructures

La responsabilitat sobre els concursos amoïna els perits i gerents
rosell
rosell

Infraestructures.cat, el principal organisme licitador d’obra pública a Catalunya, pateix un problema afegit al del 3%, cas pel qual està imputat el seu exdirector Josep Antoni Rosell.

Segons revela El Mundo, arran de la detenció de Rosell s’ha modificat el sistema d’avaluació dels candidats a obtenir contractes públics i els emprats d’Infraestructures.cat denuncien que l’opacitat s’ha incrementat.

Els perits i gerents, explica la mateixa informació, es veuen obligats a assumir responsabilitats en concursos sobre els quals no decideixen. D’aquesta manera, els alts directius han quedat protegits en casos d’irregularitats i s’estableix una coresponsabilitat per als càrrecs menors, exposa El Mundo.

Tècnics i gerents demanen transparència i temen responsabilitzar-se d’adjudicacions el destí final de les quals ignoren. Aquest fet es va fer notar en una votació efectuada el passat 28 de gener, quan els treballadors d’Infraestructures.cat, sempre segons informa aquest diari, van exigir el consell d’administració que aturés el nou protocol i que es delimitessin de manera clara les responsabilitats en la presa de decisions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides