Rull diu que “BCN World ja no existeix”

"No era un bon projecte", segons el conseller de Territori
rull
rull

BCN World ja no és BCN World, segons ha donat a entendre aquest cap de setmana el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, qui ha assegurat en una entrevista a RAC1 que “BCN World ja no existeix, el concepte BCN World era un projecte d’un operador concret que ja no està sobre la taula [Enrique Bañuelos i Veremonte], i no era un bon projecte”.

El que s’està plantejant ara és “una proposta de centre recreatiu i turístic” a tocar de Port Aventura, basada en “un concepte diferent” de BCN World. S’ha xifrat la inversió de Hard Rock en 2.500 milions d’euros.

Per a Rull “pot ser una gran oportunitat per a Catalunya”, però ERC i la CUP no hi estan a favor. Pel que fa a la consulta, el president Carles Puigdemont advoca per preguntar només els municipis que acolliran el macrocomplex, mentre que el vicepresident Oriol Junqueras aposta per consultar tots els catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides