Pujol júnior calca i exculpa Pujol sènior

El jutge retira el passaport al primogènit de l'expresident de la Generalitat
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol júnior ha donat suport a la versió dels fets exposada pel seu pare i l’ha desvinculat de la fortuna que la família Pujol Ferrusola ha tingut amagada a Andorra i dels seus negocis.

En la seva declaració a l’Audiència Nacional, aquest dijous, el primogènit de l’expresident de la Generalitat també ha exposat que els diners que repartia entre els seus familiars eren exclusivament fruits del llegat del seu avi, Florenci Pujol i Brugat, insistint, així doncs, en el relat del seu pare pel que fa a l’origen dels fons, desacreditat durant la instrucció menada pel magistrat José de la Mata.

En concret ha explicat, segons fonts presents a la declaració, que els anys 90 va invertir aquells fons i, així, els diners es van incrementar. A més, ha sostingut que cap dels seus negocis estan relacionats amb la corrupció política ni amb la condició de president del seu pare entre els anys 1980 i 2003.

El jutge ha retirat el passaport i ha prohibit sortir d’Espanya a Jordi Pujol Ferrusola, qui s’haurà de presentar un cop per setmana al jutjat. El Fiscal apreciava risc de fuga i de destrucció de proves. En aquest sentit, la instrucció ha assenyalat que Jordi Pujol Ferrusola va efectuar moviments per ocultar els seus diners. El jutge De la Mata considera que va obstaculitzar la investigació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides