Querellats el jutge i el fiscal que van tancar els titellaires

Els dos empresonats ja estan en llibertat provisional
titellaires desde abajo
titellaires desde abajo

El partit Contrapoder s’ha querellat contra el jutge de l’Audiència Nacional Ismael Moreno i la fiscal Carmen Monfort, que van enviar a la presó dos titellaires aquest cap de setmana sota l’acusació d’enaltiment del terrorisme, publica eldiario.es.

El contingut de la querella presentada al Tribunal Suprem, revela el mateix mitjà, els atribueix un delicte de prevaricació com a responsables d'”una resolució esperpèntica, un despropòsit no sorgit d’una aplicació defensable de l’ordenament jurídic”.

Els querellants, així mateix, troben que Elpidio Silva fou inhabilitat com a jutge en un cas “de moltíssima menys evidència” que el dels titellaires. També troben que Baltasar Garzón fou condemnat per un fet menys greu.

Els dos titellaires empresonats, per la seva part, ja han pogut sortir en llibertat provisional del centre penitenciari de Soto del Real, a instàncies d’una petició de la Fiscalia.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari