Pujol s’amaga entre el pare i els fills

L'expresident insisteix amb la 'deixa' a l'Audiència Nacional
pujol audiencia nacional
pujol audiencia nacional

Mateixa versió de Jordi Pujol i silenci de Marta Ferrusola. Així es podria resumir la compareixença com a imputats per blanqueig de capitals dels pares de la família Pujol Ferrusola a l’Audiència Nacional.

L’expresident de la Generalitat ha insistit amb la versió segons la qual els diners de la seva família a Andorra procedeixen d’una deixa del seu pare, Florenci Pujol i Brugat, malgrat que es tracta d’un relat desacreditat per les investigacions.

Així mateix, pel que fa als negocis dels seus fills, sota la lupa de l’Audiència Nacional, Jordi Pujol se n’ha desmarcat.

Les cartes andorranes
Durant les quatre hores d’interrogatori, que ha respost en castellà, ha assenyalat que les cartes manuscrites localitzades per la instrucció del cas van ser un artifici del seu fill gran, Jordi, per evitar que l’exdona d’aquest, Mercè Gironès, es beneficiés de la fortuna.

En una d’elles, el seu primogènit li atribueix un compte amb 1,8 milions d’euros. Pel que fa a una altra, signada pel mateix expresident Pujol, sí que admet que és el seu titular i que, si mor, els fons li corresponen a la seva esposa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides