Una subvenció més a la patronal sobiranista

La Generalitat rega amb 216.760,00 euros la Fundació Cecot Innovació via conveni d'impuls del projecte Reempresa
antoni abad cecot
antoni abad cecot

La Fundació Cecot Innovació rebrà 216.760,00 euros de subvenció, atorgada per concessió directa, per un conveni de col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, publica el darrer número del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Es tracta de l’impuls del projecte Reempresa i té com a finalitat, segons el DOGC, “establir els termes de col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Fundació Cecot Innovació per tal d’impulsar el projecte Reempresa, promocionant i sensibilitzant la transmissió d’empreses, enquadrat dins el Conveni marc de juliol 7, 2014”.

També és un altre cop de mànega de característiques semblants per part de la Generalitat a la fundació de la Cecot, la patronal que destaca pel fet de ser favorable al ‘procés’ sobiranista.

La setmana passada, el DOGC informava de les subvencions públiques per a la realització de programes integrals per a joves beneficiaris de la Garantia Juvenil. Entre les patronals, només la Cecot hi sucava, mitjançant la Fundació Cecot Formació. Aquella subvenció era de 215.508 euros, una de les vint més grans, que destacava en una llista d’agraciats on predominaven ajuntaments, diverses associacions, consells comarcals i altres fundacions de caràcter social i assistencial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides