El Govern reubica Rosell, imputat pel 3%

Exerceix una altra tasca a Infraestructures.cat, sota l'autoritat de Junqueras
rosell
rosell

El Govern de la Generalitat ha reubicat Josep Antoni Rosell, qui fou director general d’Infraestructures.cat i és un dels principals imputats en el cas del 3%. Segons revela El Mundo, tres mesos després de la seva detenció com a presumpte implicat en la trama de cobrament de comissions exerceix com a responsable d’un projecte destinat a “actuacions internacionals, investigació i innovació”.

Rosell, un cop suspès de les seves funcions com a número dos d’Infraestructures, havia participat el passat mes de novembre en qualitat de tècnic en una reunió sobre el Canal Segarra-Garrigues, va publicar el mateix diari. Les darreres setmanes s’havia dedicat a tasques tècniques.

La seva reassignació, exposa El Mundo, fou aprovada a inicis d’aquest any pel Consell d’Administració d’Infraestructures.cat, el mateix organisme que el va apartar de la direcció general i de la presidència de la Mesa de Contractació. Rosell continua, així doncs, treballant per a l’antiga Gisa, que depèn del Departament d’Economia que mena ara el vicepresident Oriol Junqueras.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides