El Govern reubica Rosell, imputat pel 3%

Exerceix una altra tasca a Infraestructures.cat, sota l'autoritat de Junqueras
rosell
rosell

El Govern de la Generalitat ha reubicat Josep Antoni Rosell, qui fou director general d’Infraestructures.cat i és un dels principals imputats en el cas del 3%. Segons revela El Mundo, tres mesos després de la seva detenció com a presumpte implicat en la trama de cobrament de comissions exerceix com a responsable d’un projecte destinat a “actuacions internacionals, investigació i innovació”.

Rosell, un cop suspès de les seves funcions com a número dos d’Infraestructures, havia participat el passat mes de novembre en qualitat de tècnic en una reunió sobre el Canal Segarra-Garrigues, va publicar el mateix diari. Les darreres setmanes s’havia dedicat a tasques tècniques.

La seva reassignació, exposa El Mundo, fou aprovada a inicis d’aquest any pel Consell d’Administració d’Infraestructures.cat, el mateix organisme que el va apartar de la direcció general i de la presidència de la Mesa de Contractació. Rosell continua, així doncs, treballant per a l’antiga Gisa, que depèn del Departament d’Economia que mena ara el vicepresident Oriol Junqueras.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari