El Júnior va moure 16 ME a Andorra entre el 1990 i el 2014

La Policia del Principat va remetre la xifra a l'Audiència Nacional, on l'expresident declara aquest dimecres
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola va efectuar moviments de diners a entitats bancàries d’Andorra per un total de 16 milions d’euros entre els anys 1990 i 2014, segons el contingut d’un informe de la Policia del país dels Pirineus en poder de l’Audiència Nacional, publica La Vanguardia.

El març del 2015, segons la mateixa informació, es va facilitar aquesta xifra a l’instructor del cas de Jordi Pujol Ferrusola i se li van lliurar els documents bancaris que acrediten que un dels comptes oberts per ell mateix correspon en realitat al seu pare. També, exposa La Vanguardia, hi ha dades sobre el traspàs de diners entre comptes dels fills de l’expresident Jordi Pujol, qui ha de comparèixer aquest dimecres a l’Audiència Nacional per declarar com a imputat.

Els darrers moviments documentats a Andorra són de juliol del 2014, el mateix mes que Jordi Pujol va confessar que havia disposat durant tota la seva etapa com a president de diners amagats a l’estranger. Segons el mateix diari, es van efectuar poc després d’aquella declaració.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides