Crisi de confiança entre la Infanta i Roca

Cristina de Borbó no veu còmode ni prou implicat el seu advocat, revela 'El Confidencial'
miquel roca
miquel roca

La infanta Cristina de Borbó tornarà a la banqueta dels acusats aquest dimarts en el judici del cas Nóos sense tenir-les totes amb un del seus advocats, de fet el més mediàtic, el català Miquel Roca Junyent.

Segons revela El Confidencial, la germana del rei té la impressió que Roca no es troba còmode defensant-la en aquest cas ni prou implicat.

Roca, triat per Joan Carles I el 2013 per assumir la defensa de la seva filla, hauria assegurat a la Infanta que mai acabaria a la banqueta perquè es podria beneficiar de la doctrina Botín, quelcom que fou desestimat el mes passat.

La mateixa informació apunta que ni el defensor ni la defensada es troben còmodes. Roca s’hauria assabentat per la premsa de l’acte que denegava l’aplicació de la doctrina Botín i les seves explicacions no van satisfer la Infanta. L’advocat i històric de Convergència, a més, es troba en una posició compromesa perquè no vol tenir una mala relació amb l’actual rei, Felip VI, i algunes decisions pel que fa a la defensa de la Infanta, a qui el rei no ha fet costat, podrien no caure bé a la Zarzuela.

El Confidencial apunta que Roca es retirarà progressivament del cas i deixarà pas al penalista i codefensor Jesús María Silva. Ja s’ha comunicat a la Justícia que diversos lletrats assistiran la infanta Cristina: a banda de Roca i Silva, Pablo Molins, Jorge Navarro, Juan Segarra i Jaume Riutord.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides