Pere Navarro, imputat en el cas Mercuri

S'investiga l'exlíder del PSC per presumpte tràfic d'influències en una concessió de TDT
pere navarro
pere navarro

Pere Navarro, exalcalde de Terrassa (2002-2012) i exlíder del PSC (2011-2014), declararà el 24 de febrer com a investigat -condició abans anomenada imputat- en el cas Mercuri per un suposat delicte de tràfic d’influències relacionat amb una concessió de TDT.

La imputació de Navarro fou sol·licitada per la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que exerceix l’acusació popular, el desembre. L’exlíder socialista ha declarat que va actuar “en tot moment dintre de la legalitat”.

Navarro és investigat en la peça 29 del cas Mercuri, que en totalitza 33, relativa a la concessió d’un canal a l’empresari Nicola Pedrazzoli, amo de Canal Català. Recentment s’ha imputat en aquesta mateixa derivada Jaume Collboni, cap de files dels socialistes a l’Ajuntament de Barcelona.

Hablaré incluso con Pere, iré a saco, ¿de acuerdo?”, va dir l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos a Pedrazzoli en una conversa telefònica sobre l’oposició dels representants socialistes al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) pel que fa a la concessió del canal. Pedrazzoli explicava a Bustos les complicacions que havia trobat i l’alcalde i figura central del cas Mercuri assegurava que faria “una gestió”. Navarro es troba en el punt de mira perquè es creu que pot haver maniobrat a favor de Pedrazzoli.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari