Querella de Jaume Roures contra Sandro Rosell

El factòtum de Mediapro acusa l'expresident del Barça d'espiar els seus correus electrònics
jaume roures
jaume roures

El divorci entre el FC Barcelona i Mediapro va molt més enllà de la decisió del club blaugrana de cedir els seus drets televisius a Movistar TV, confirmada fa un any.

Jaume Roures i Mediapro han presentat una querella per espionatge contra Sandro Rosell, expresident del Barça, i contra el club mateix. També s’estén a Joan Carles Reventós, qui era cap de seccions del club blaugrana, i Robert Cama, informàtic que va treballar a Mediapro.

Roures assenyala que Cama va ser l’home clau en la suposada entrada al seu compte de correu, d’on denuncia que van ‘robar’ centenars de missatges rebuts o remesos pel mateix president de Mediapro. Sobre Rosell, a qui titlla de “bocamoll”, diu que anava presumit perquè coneixia el contingut dels correus, la qual cosa, relata Roures, “ens va fer sospitar” i “estirar el fil”.

També ha especificat aquest divendres en una roda de premsa que Rosell, gràcies a Cama, va rebre comunicacions de Roures amb Evarist Murtra, Joan Oliver, Ferran Soriano, Joan Laporta, Pep Guardiola, representants de futbolistes, el Banc Sabadell i el despatx d’advocats Garrigues durant el període 2009-2011

Així mateix, el factòtum de Mediapro, que considera “miserable”, “mesquina” i una “falta de respecte” el comportament que atribueix a Rosell, troba que el FC Barcelona “hauria de personar-se en la causa perquè Rosell espiava l’entrenador, el director general, el president”. Diu que el club és “víctima” i alhora “coautor” dels fets.

També ha assegurat que “Guardiola va saber que l’espiaven perquè va ser dels primers a qui l’hi vaig dir” i que tant l’actual president del club, Josep Maria Bartomeu, com l’exvicepresident Javier Faus n’estaven al cas perquè “m’ho van comentar”, per bé que ha indicat que no sap si hi van participar.

“M’he empassat aquesta merda durant quatre anys fins que s’ha acabat la guerra del futbol contra Prisa”, ha afegit Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides