Situen Pepsi a la samarreta del Barça

L'esposa del vicepresident Vilarrubí presideix Coca-Cola European Partners
messi pepsi
messi pepsi

L’acord entre el FC Barcelona i Pepsi per ubicar la marca de beguda de cola a la samarreta de jugadors com Leo Messi, Neymar i Luis Suárez, on ara figura Qatar Airways, estaria a tocar, per bé que no s’ha lligat del tot, informa OKdiario aquest divendres. La possible signatura d’aquest contracte, afegeix el mateix digital, incomoda el vicepresident institucional del club, Carles Vilarrubí, l’esposa del qual és Sol Daurella, presidenta de Coca-Cola European Partners, la gran rival comercial de Pepsi.

Segons aquest diari, les negociacions entre emissaris del club desplaçats als EUA i Pepsi es troben molt avançades: la pretensió del vicepresident Manel Arroyo i el director comercial del club, Francesco Calvo, seria tancar l’acord coincidint amb la celebració de la Super Bowl, la final del futbol americà i un esdeveniment publicitari i esportiu de primer ordre als EUA.

Així mateix, fonts properes a Vilarrubí citades per OKdiario destaquen la “difícil situació” que el possible maridatge Barça-Pepsi genera al responsable institucional del club.

La multinacional Pepsico, en qualsevol cas, no és aliena a l’univers Barça dels darrers anys: la beguda Gatorade, del mateix grup, és patrocinador “de nutrició esportiva” del club i primeres figures com Messi i Suárez han protagonitzat campanyes publicitàries de Pepsi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides