Quin honor han retirat al periodista Arcadi Espada?

arcadi espada
arcadi espada

L’Ajuntament de la localitat de Nerva (Huelva), governat pel PSOE i IU, ha retirat el premi Torre de Nerva al periodista català Arcadi Espada, qui l’havia rebut el 2010 en tant que “una de les veus més clares i lúcides en el panorama periodístic espanyol”.

Aquest consistori observa ara “preeminència totalitaria” en els escrits del columnista d’El Mundo i troba que s’ha tornat “ofensiu per a la societat” i que publica opinions “intolerables” sobre la violència contra les dones, la pirateria i el nacionalisme.

Nerva és la localitat on va néixer el pare d’Espada i actualment té el mateix alcalde que fa sis anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides