El Govern espanyol deixa de subvencionar la FAES

El 'think tank' presidit per Aznar aplicarà un ERO i farà fora la majoria de la seva plantilla, segons OKdiario
Aznar
Aznar

Núvols negres sobre la Fundación para el Análisis y los Estudios Sociales (FAES), el think tank que orbita el Partit Popular i presideix José María Aznar.

Segons publica aquest dimarts Okdiario, el PP ha comunicat aquest mes de gener Javier Zarzalejos, secretari general de la FAES, que deixarà de finançar aquesta fundació, que l’any passat va obtenir al voltant de la meitat dels 2,6 milions d’euros que va ingressar en total gràcies a subvencions públiques.

El mateix diari avança que la FAES retallarà la seva plantilla, que totalitza gairebé la meitat de la despesa del seu pressupost, fent fora quinze efectius i reduint-la a només sis persones. Així mateix, prescindiran de dos terços de la superfície de la seva seu.

Fonts d’OKdiario assenyalen que el ministre d’Afers Exteriors en funcions, José Manuel García-Margallo, com un dels grans interessats a escanyar la FAES. Cal no perdre de vista, així mateix, les desavinences entre Mariano Rajoy i el seu antecessor al PP i designador, José María Aznar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides