Amb qui ha compartit protagonisme Puigdemont a Manresa?

puigdemont cara
puigdemont cara

Amb la monja Lucía Caram. En la seva primera visita a Manresa com a president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha estat rebut per Caram, qui ha exercit d’amfitriona quan el nou Molt Honorable ha arribat a la plataforma d’aliments de la localitat, una de les parades en la seva estada a la capital del Bages, centrada en la presentació del programa contra la pobresa #invulnerables.

Puigdemont també ha visitat l’Ajuntament manresà i la Fundació Rosa Oriol, en el patronat de la qual Lucía Caram, qui es va confessar una “enamorada” d’Artur Mas durant la campanya de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, coincideix amb Helena Rakosnik, esposa de l’expresident Mas, i amb Pilar Rahola, biògrafa i destacada defensora de Mas.

En sortir d’aquesta Fundació, Puigdemont ha assistit a l’esmorzar solidari organitzat al restaurant l’Oller del Mas per mobilitzar els empresaris en la lluita contra la pobresa. “El més granat de la societat manresana es reuneix entorn de Puigdemont i sor Lucía”, ha resumit el diari local Regió7.

“Quedo a la seva disposició i li ofereixo el que sóc i el que puc: El meu compromís amb els més pobres, el treball en xarxa per aconseguir un nou ordre, i la meva pregària confiada i fraterna”, concloïa Caram una carta oberta a Puigdemont publicada el passat 14 de gener.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides