Els ‘voltors’ es volen cruspir Cebrián

El fons Amber Capital sotja el president de Prisa per l'ensorrada borsària
cebrian
cebrian

La davallada del valor de les accions de Prisa, un 48% el darrer mig any, ha situat el seu president executiu, Juan Luis Cebrián, en el punt de mira del fons voltor Amber Capital, que controla el 15% de les accions i acostuma a assumir un rol actiu allà on inverteix.

Segons publica Vozpópuli, Amber Capital s’ha erigit en un veritable contrapoder que està pressionant perquè es produeixi un relleu al capdavant del grup de mitjans propietari d’El País. La mateixa informació assenyala que, malgrat que no es pronuncia en cap sentit oficialment, Amber Capital culpa Cebrián de la depreciació de les accions i del fet que Prisa estigui patint més que els altres grups de mitjans cotitzats: ni Vocento, ni Mediaset, ni Atresmedia han superat el 38% de caiguda del valor de les seves accions els darrers sis mesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides