Última jugada de Pujol per eludir l’Audiència Nacional

Vol que el Suprem decideixi sobre la competència de la investigació dels diners d'Andorra
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El recurs amb què Jordi Pujol havia intentat evitar que el seu cas s’investigués a l’Audiència Nacional, fusionat amb el del seu primogènit, va fracassar perquè la jutgessa Beatriz Balfagón, titular del jutjat d’instrucció número 31 de Barcelona, que menava inicialment la investigació sobre l’expresident, es va ratificar en la seva inhibició a favor de José de la Mata.

Ara, publica Vozpópuli, la defensa de Pujol ha presentat un altre recurs, aquest cop a l’Audiència de Barcelona, amb què s’intenta que la jutgessa Balfagón assumeixi novament el cas que se centra en la fortuna amagada a Andorra pels Pujol Ferrusola.

Es tracta d’un recurs d’apel·lació que, segons la mateixa informació, sosté que l’Audiència Nacional, on es preveu que declarin Jordi Pujol i Marta Ferrusola el 10 de febrer, no és competent per efectuar la investigació. La maniobra pretén que Balfagón es vegi obligada per l’Audiència de Barcelona a presentar un conflicte positiu de competència davant el Tribunal Suprem, òrgan que, donat el cas, determinaria qui s’encarrega de la instrucció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides