Última jugada de Pujol per eludir l’Audiència Nacional

Vol que el Suprem decideixi sobre la competència de la investigació dels diners d'Andorra
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El recurs amb què Jordi Pujol havia intentat evitar que el seu cas s’investigués a l’Audiència Nacional, fusionat amb el del seu primogènit, va fracassar perquè la jutgessa Beatriz Balfagón, titular del jutjat d’instrucció número 31 de Barcelona, que menava inicialment la investigació sobre l’expresident, es va ratificar en la seva inhibició a favor de José de la Mata.

Ara, publica Vozpópuli, la defensa de Pujol ha presentat un altre recurs, aquest cop a l’Audiència de Barcelona, amb què s’intenta que la jutgessa Balfagón assumeixi novament el cas que se centra en la fortuna amagada a Andorra pels Pujol Ferrusola.

Es tracta d’un recurs d’apel·lació que, segons la mateixa informació, sosté que l’Audiència Nacional, on es preveu que declarin Jordi Pujol i Marta Ferrusola el 10 de febrer, no és competent per efectuar la investigació. La maniobra pretén que Balfagón es vegi obligada per l’Audiència de Barcelona a presentar un conflicte positiu de competència davant el Tribunal Suprem, òrgan que, donat el cas, determinaria qui s’encarrega de la instrucció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.