La CUP respon a les desqualificacions i insults masclistes

Consideren que tenen un caràcter "clarament polític"
Anna Gabriel, al Parlament
Anna Gabriel, al Parlament

Les representants de la CUP, la diputada Anna Gabriel, Natàlia Càmara (d’Arran) i Maria Colera (d’Endavant) intervindran aquest dimecres en un acte a Barcelona per denunciar “l’onada d’insults, desqualificacions i menyspreu masclista” del qual han estat objectes algunes de les seves militants durant els darrers mesos.

“El fet que la immensa majoria de tots aquest exabruptes se centrin en el físic no fa sinó continuar encapsulant-nos en l’element corporal (versus intel·lectual) a que ens condemna la concepció dicotòmica de dona-natura (cos) versus home-cultura (ment), de manera que les nostres propostes i lectures polítiques queden desautoritzades i el debat es trasllada al cos“, reivindiquen des de l’esquerra independentista.

Consideren que la bateria d’insults i desqualificacions de què han estat objecte responen a un “caràcter clarament polític”.

Salellas hereta la presidència de David Fernàndez
El diputat de la CUP Benet Salellas ha estat designat president de la comissió d’estudi sobre la Corrupció, que ja va encapçalar David Fernàndez durant l’anterior legislatura. Joan Garriga esdevindrà president de la comissió legislativa de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides