Quin advocat mediàtic té La Caixa en el punt de mira?

elpidio
elpidio

Elpidio Silva, el jutge suspès que va engarjolar l’expresident de Bankia Miguel Blesa, ha obert un despatx a Barcelona, després d’haver-ne inaugurat a Madrid i d’haver lligat col·laboracions a Sevilla i Granada.

A la capital catalana ja ha rebut l’encàrrec de representar una plataforma de més de 300 treballadors de La Caixa que acusen l’entitat d’estafa per l’externalització dels seus plans de pensions.

Pel despatx barceloní de Silva, que no s’ha acabat de moblar encara, també han desfilat altres possibles clients amb casos sobre corrupció, entre altres afers. Segons El Confidencial, els treballadors d’aquest petit despatx -si el comparem amb els grans bufets barcelonins- destaquen que l’absència de vincles amb grans empreses els fa més independents i, gràcies a l’exjutge, també poden explotar una marca potent en el seu sector i posen en pràctica un nou tarannà pel que fa a l’atenció al client, que resulta més personalitzada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides