Revocat el tercer grau a Ausàs

L'ex conseller continuarà a la presó per contraban de tabac
Sense títol
Sense títol

L’Audiència Provincial de Lleida ha ratificat aquest dilluns el rebuig a la petició de tercer grau penitenciari a l’ex conseller de Governació i ex alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, condemnat a quatre anys de presó per formar part d’una organització criminal que es dedicava al contraban de tabac.

Ausàs es quedarà sense permís per sortir de la presó els caps de setmana. L’Audiència entén que continuï en segon grau pel poc temps que du ingressat al centre, i perquè el condemnat no accepta la seva pertinença a un grup criminal.

La interlocutòria explica que Ausàs “únicament ha ingressat una vuitena part de la indemnització fixada en la sentència” que es va establir en 195.000 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides