El bufet de Mundó va sucar en temps del Tripartit

El despatx Vallbé, pel qual treballa el conseller des del 2006, va obtenir un contracte de 189.000 euros de la Generalitat
mundó
mundó

El nou conseller de Justícia, Carles Mundó, era secretari general de Mitjans de Comunicació del segon Tripartit quan el bufet d’advocats Vallbé, on treballa des del 2006 i actualment s’encarrega com a associat de l’àrea de dret civil, va rebre un contracte de 189.000 euros del Govern de la Generalitat el 2008, publica Vozpópuli.

La resolució d’aquell concurs, que tenia per objecte l’adjudicació del servei d’assessorament jurídic integral a l’Institut Català d’Oncologia, es va produir el 3 de juliol del 2008, exposa el mateix diari, que ha recuperat la publicació corresponent del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

El despatx d’advocats Vallbé no ha volgut detallar les tasques que va realitzar en virtut d’aquest contracte, assegura Vozpópuli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides