Per “amor a Espanya”

Un dirigent de La Falange declara que l'assalt a Blanquerna va ser un "escrache"
Blanquerna
Blanquerna

Segons els vuits declarants al judici contra l’assalt al madrileny centre cultural Blanquerna de l’11 de setembre de 2013, l’acció de protesta va ser espontània i duta a terme contra el desafiament independentista. El secretari nacional de comunicació de La Falange, Sergio Reguilón, ha declarat al tribunal que els fets van ser “allò que popularment es coneix com un ‘escrache’“.

Fins a 15 acusats s’enfronten a penes de presó que ronden els 4 anys. El Ministeri Públic els demana condemnes per desordres públics i danys, la resta d’acusacions els sumen delictes d’amenaces, contra la autoritat, coaccions, injúries i ultratge a la senyera.

El dirigent de Democracia Nacional, Pablo Chaparro, ha declarat que no va anar a Blanquerna amb intenció de delinquir, sinó “per a mor a Espanya”. “La meva condició de patriota m’obligava a ser allà… era un acte d’exaltació independentista“, ha dit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.