La Policia Nacional escorcolla la central de Bombers

I arresten el cap de sala a Bellaterra, Manel Bosch
Sense títol

La Policia Nacional escorcolla aquest dimecres la seu central que Bombers de la Generalitat té a Bellaterra i la seu de la regió metropolitana sud, que s’ubica a Sant Boi de Llobregat. La investigació estaria relacionada amb una denúncia de presumptes suborns per la contractació fraudulenta dels serveis de mitjans aeris a l’empresa Avialsa, informa la Cadena Ser.

Fruit de l’escorcoll a Bellaterra, la policia ha detingut el cap de sala central dels Bombers i exresponsable de mitjans aeris, Manel Bosch.

L’empresa Avialsa, que lloga avions per tasques de vigilància, salvament i extinció d’incendis forestals, ha estat contractada per la Generalitat catalana, la Valenciana i la Xunta entre altres administracions. L’empresa ha defensat, en declaracions a l’ACN, la legalitat de les adjudicacions de la Generalitat, amb qui treballen des de fa més de 30 anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari