La CUP té un afer pendent amb Puigdemont

Els regidors cupaires de Girona van acusar-lo de nomenar càrrecs a dit a l'Ajuntament
puigdemont alcalde
puigdemont alcalde

Carles Puigdemont, nou president del Govern de la Generalitat gràcies al suport de la CUP, té un compte pendent amb els regidors d’aquesta formació a Girona.

Durant la seva etapa com a alcalde, el cupaires van presentar un recurs, admès a tràmit el passat mes d’octubre, contra un acord municipal del 2011. Segons els representants de la formació anticapitalista, es van contractar sense concurs diversos càrrecs de confiança, dotats amb sous de fins a 70.000 euros anuals, perquè assumissin responsabilitats de direcció en àrees tècniques del consistori. La CUP de Girona denuncia que aquestes pràctiques contractuals xoquen amb l’obligació de convocar un concurs públic prevista per la normativa municipal i advoca per la supressió d’aquestes places.

Contractacions com aquestes han estat habituals durant el mandat de Puigdemont a Girona i, fins i tot, s’ha incrementat la partida pressupostària destinada a elles, han assenyalat els cupaires, que admeten “profundes discrepàncies” sobre els afers municipals amb el flamant president de la Generalitat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari