De Jòdar i Busqueta fan el pas al costat

Els substituiran Mireia Vehí i Joan Garriga
Diputats de la CUP al Parlament
Diputats de la CUP al Parlament

Julià de Jòdar i Josep Manuel Busqueta són els dos diputats de la CUP que abandonaran el grup parlamentari com a bescanvi pel canvi de presidenciable de Junts pel Sí. Així ho ha confirmat el diputat Benet Salellas després de la reunió del consell polític de la CUP (format pels representants de les assemblees territorials) d’aquest mateix diumenge al migdia.

Anna Gabriel manté doncs l’acta de diputada i serà ella, de fet, qui pronunciarà aquest diumenge a la tarda el discurs cupaire durant el Ple d’investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat.

Salellas ha qualificat les dimissions de Busqueta i de Jòdar perquè “eren les més idònies” per buscar l’equilibri entre els diferents sectors que integren la CUP. Els seus substituts seran Mireia Vehí i Joan Garriga. Mireia Boya serà qui substitueixi Ramon Usall, el diputat per Lleida que va anunciar fa uns dies la seva dimissió per “motius personals”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides