El procés a un taxi amb Romeva, Rovira, Rull i Turull

Dijous, 7 de gener, a les 15:30h. Mitja hora després de la convocatòria de la suposada darrera, transcendental i decisiva reunió entre representants de Junts pel Sí i la CUP per salvar ‘la legislatura de les nostres vides’, Marta Rovira, Jordi Turull, Josep Rull i Raül Romeva –part del nucli negociador de JxS- pugen a un taxi davant la porta del Parlament.

A 150 metres de l’entrada del Palau de la Ciutadella, davant la barrera d’accés i sortida del pàrquing, Turull, Rull i Rovira baixen del cotxe. Els dos primers tornen a peu al Parlament. La representant d’ERC puja a un altre cotxe i marxa. I Romeva segueix al taxi i dóna, segons els fotògrafs que el segueixen, una volta durant un quart d’hora per Barcelona… per acabar tornant al Parlament!

Maniobra per despistar? Improvisació?

De Mas ningú no en sap res. Junqueras marxa de la Cambra legislativa tocades les 16h. “Jo l’he seguit fins a Montjuïc. Potser se n’anava cap a Sant Vicens dels Horts”, comenta un fotògraf.

A la Cambra legislativa, una munió de periodistes fa guàrdia durant la jornada tot esperant algun moviment que els faciliti la ubicació de la famosa trobada. El joc del gat i el ratolí entre la premsa i la política funciona als segons, i ningú entre els primers sap on serà la reunió.

L’alternativa és esperar que algú de JxS filtri la informació a La Vanguardia perquè ens informi a tots plegats.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari