JxS paralitza BCN World

La seva darrera proposta, que haurà de votar l'assemblea de la CUP, manté la candidatura de Mas
JxS al Parlament
JxS al Parlament

Compromís per a la defensa d’un model públic de la gestió de l’aigua i paralització del projecte del joc Barcelona World, a més de 35 mesures que formen part d’un pla de xoc social que té un pressupost de 270 milions d’euros, formen part de la darrera proposta feta pública aquest dimarts per Junts pel Sí perquè la validi, “si s’escau”, l’assemblea de la CUP d’aquest diumenge.

“Nosaltres proposem que la decisió de la titularitat de l’aigua vindrà en el marc que surti del procés constituent i de la defensa del model públic de gestió”, ha explica el diputat Raül Romeva. La proposta també deixa en suspens el PDU per al Barcelona World i preveu la creació d’un pla de treball amb representants de les dues formacions. “La vigència de la suspensió del PDU es mantindrà fins que no hi hagi un acord per consens”, ha explicat Romeva.

La proposta que han estat treballant conjuntament JxS i la CUP manté, però, la “presidència de transició” formada per un equip de quatre persones que liderarà Artur Mas. “El resultat de les eleccions del 20-D no altera res. En el nostre full de ruta no hi ha cap modificació”, ha dit Romeva, preguntat sobre si la patacada electoral de Convergència de diumenge passat ha fet replantejar que el candidat a JxS.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari