El PP arrasa al Senat

Podrà emprar la Cambra Alta per bloquejar una reforma constitucional

senat

Sense que l’escrutini del 20-D pel que fa al Senat hagi arribat encara al 30%, és segura la victòria amb majoria absoluta del PP a la Cambra Alta, atès que cada província dóna quatre representants i que les llistes dels populars són, de lluny, les primeres a la gran majoria de les províncies espanyoles.

Aquest fet representarà una barrera insalvable per tirar endavant les propostes amb què no combregui el partit que lidera Mariano Rajoy. Seria el cas d’un eventual intent de reforma constitucional, que requereix majories qualificades al Congrés i al Senat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari